Lucienne

Het opstarten van een vzw doe je niet zomaar, het werk dat we doen als u op bezoek komt vraagt meer dan wat u ziet ;)  Chris en ik zijn een sterk team dat voor iedereen klaarstaat maar ook voor ons is het aangenaam een sterke persoon naast ons te hebben staan. Een persoon die ook onze visie deelt en een mooie schakel is in ons (nog) kleine kringetje. Iemand die ook ziet dat het kostbaarste geschenk dat je mag ontvangen, de dankbaarheid is van een persoon die zich geholpen en begrepen voelt. 

En toen was Lucienne daar.

Lucienne
L Liefde - U Up to date - C Charmant - I Initiatiefrijk - E Eerbiedig - N&N Natuurvriendelijk - E Elegant

Ik leef graag,

Ik leef graag,

Ik geef graag,

Dankbaar voor de rijkdom van het leven, genietend om te mogen geven en zorgen, wat heerlijk gewoon te mogen zijn.

Wat een eer om deel te mogen uitmaken van vzw Dryaden, om op mijn manier dit prachtig werk op een mooie plek te mogen ondersteunen vanuit een diep respect en verbondenheid met Kathleen en Chris.

Als vrouw, mama, plus mama, Lucy (plus oma), zus, nicht, ...voel ik me geliefd en omarm ik al mijn dierbaren. Ik zet me dagelijks in om me te verbinden met personen met dementie en hun familie, vanuit een diep respect voor hun zijn, voor hun ziel. Diepe ontmoetingen en bijzondere ervaringen geven me de kracht om, voorbij de dementie, te durven dromen en initiatieven te ontwikkelen om de zorg steeds te verbeteren, geven me de kracht om collega's te inspireren en samen voluit present te zijn voor deze kwetsbare mensen. Dansen, meer bepaald rolstoeldansen daagt me uit om mijn creativiteit te exploreren en samen met mijn dansers het hart van de toeschouwers te raken.

Een gewoon leven, voluit geleefd, doorleefd, waarbij ik zachtjes, als medicijnvrouw mijn vrouwelijke energie en mijn liefde voor de ander laat samenvloeien met leven, met werken, met dansen, ...

Het voelt bijzonder, om samen met Kathleen en Chris, vzw Dryaden vorm te geven.

Wees welkom, lieve mens,

Wees welkom op de mooi plek bij Chris en Kathleen,

Wees welkom in mijn leven, ik zal je steunen via de zichtbare of onzichtbare wegen van het universum, vertrouw er maar op, ik zal er zijn.

Liefs

Lucienne