Voedingssupplementen  Biologisch & Vegetarisch 

Zuivere supplementen die hulp bieden bij tekorten, ziekte en kwaaltjes.

Stress, luchtverontreiniging, overgewicht, roken, medicijnen, alcohol, straling, pesticiden, uv, suikers, bewaarmiddelen, toegevoegde ditjes en datjes... We kunnen er niet omheen.

Al deze zaken veroorzaken oxidatieve stress. 

Dit is een stofwisselingstoestand waardoor er meer zuurstofverbindingen vrijkomen dan gebruikelijk. (vrije radicalen)

Wat zijn vrije radicalen en wat doen ze met ons lichaam?

Het zijn stoffen met een sterke oxiderende werking, ze vallen moleculen en genen aan en veranderen deze van structuur. De cellen in ons lichaam moeten meer energie (eiwitten) gaan verbruiken om het celmembraan in goede staat te houden. 

Het is in het begin niet altijd goed merkbaar en je kan je nog gezond voelen terwijl stilletjes aan, je weerstand verminderd en oxidatieve stress het DNA beschadigd.

Vermoeidheid, ontstekingen, aantasting van het immuunsysteem, kanker, alzheimer, diabetes, hart- en vaataandoeningen, verminderde vruchtbaarheid, oogaandoeningen, etc... 

Hoe kunnen we ons beschermen tegen oxidatieve stress?

Ons lichaam beschikt over een reparatiemechanisme om zichzelf tegen beschadiging van DNA herstellen en te beschermen d.m.v. verdedigingsstoffen. Oa: enzymen, vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren en proteïnen. Deze verdedigingsstoffen kennen we ook onder de naam anti-oxidanten. Ze worden opgenomen door het lichaam via de voeding. Krijgt ons lichaam dagelijks voldoende van deze stoffen binnen? 

Een druk werkleven, gezin, depressie, ziekte, etc... kunnen er voor zorgen dat ons lichaam niet de voeding krijgt die het nodig heeft... 

Als er reeds tekorten of aangetaste moleculen aanwezig zijn, is het moeilijk om deze aan te vullen met een schepje kurkuma of een lepel kokosolie, een citroen in de ochtend of een groene groenten mix. Het zijn mooie extra's op een gezonde voeding maar doen geen wonderen. Daarom ben ikzelf opzoek gegaan naar een voedingssupplement dat van kwaliteit verzekerd en zuiver is. 


De supplementen waar ik mee werk zijn biologisch, vegetarisch, niet op dieren getest, koude productie, verzekerd van kwaliteit en gepatenteerd op zijn samenstelling door jarenlange studie. De holistische visie van de producent, de tevreden klanten en medewerkers, de jarenlange wetenschappelijke onderzoeken, ze hebben mijn vertrouwen gewonnen waardoor ikzelf met de supplementen ben gaan werken.

Ik geloof in de zuiverheid van de supplementen en ervaar de resultaten.
Samen met een bevriende voedingsconsulente geeft ik u graag meer informatie over de producten betreffende: algemeen welzijn, gericht welzijn, gewicht welzijn, sportief welzijn en persoonlijke verzorging. Voor meer informatie over deze geweldige supplementen mag je me vrijblijvend informatie vragen. Liefdevolle hartegroet Kathleen *

Voor info & prijzen