3 Daagse - Brainwave Sound Healing

Een weekend van diepe ontspanning, op reis naar jezelf doorheen al je chakra's.

Door middel van Brainwave Sounds (Delta, Theta, Alpha, Beta, Gamma), kunnen in je brein specifieke neuronen worden geactiveerd. Deze activatie zorgt er voor dat je ontvankelijker wordt voor inzichten over processen die diep in jezelf aan de gang zijn.

Brainwave therapie is een bewezen natuurlijke en veilige benadering tot healing en zelfontwikkeling. Miljoenen mensen gebruiken het reeds om symptomen van depressie, angst, slaaptekort, nachtmerries, agressie, chronische pijnen, alzheimer etc... te verminderen.

De frequenties waar wij mee werken zijn verwerkt in een diepgaande, zachte muziek. Je zal de waves zelf niet altijd met je gehoor waarnemen en toch werken ze diep in op de synchroniciteit van de 2 hersenhelften. Op deze manier herstellen ze de natuurlijke balans van je lichaam en geest.

Hoe ziet deze 3 daagse er ongeveer uit?

Vrijdag avond/nacht Ceremonie met Maestro Tobacco en een zachte Teacher (info via pb).

*Brainwave Chakra Healing / Sound Journey*

Aan de hand van specifieke brainwaves, zullen we ons tijdens deze ceremonie vooral richten op healing van de 7 grote chakra poorten.

Tijdens deze healing openen en activeren de chakra's waardoor de energie in je lichaam beter zal gaan stromen.

Deze doorstroming geeft de ruimte om de brainwaves te laten inwerken op een dieper niveau. Blokkades, trauma, angst, pijnen, etc... kunnen zo dieper worden aangeraakt en mogen verzachten of oplossen.

Deze avond ceremonie zal ook 's nachts verder lopen, waardoor je ook tijdens je slaap zal worden ondergedompeld in relaxerende en healende waves die zacht inwerken op jouw hele wezen. De waves worden zoiso door je systeem opgenomen... Ook als je slaapt :-)

Zaterdag is er ruimte om ervaringen te delen of te werken met Tobacco of ... als dit voor jou nodig is. Als je nog moe bent kan je na een gezond ontbijtje rustig mediteren of rusten in het yurtje. Op enkele minuten wandelen is hier ook een heerlijk bos waar je kan genieten van de rust in de natuur. 

Voor 6.40 euro kan je ook een tijdje gaan ontspannen in de sauna, stoombad of het zwembad op 10min hier vandaan bij Sportoase Londerzeel.

Belangrijk is dat je goed voelt wat je zelf nodig hebt en voldoende ruimte neemt om de diepgaande healing van de ceremonie helemaal te integreren.

Zaterdag avond/nacht Ceremonie met Maestro Tobacco en een zachte Teacher.

*Kwantum Healing Sound Journey*

In deze ceremonie vervolgen we het diepgaande werk met specifieke waves, die door de mooie healing van de vorige nacht nog intenser kunnen inwerken op blokkades.

Dit weekend zal u op een rustige en zachte manier, heel diepgaand werk brengen waar wij je met heel ons hart en veel liefde begeleiden naar waar jij het nodig hebt.

Sobere, vegetarische maaltijden, dranken, fruit, noten, koekjes etc... zijn doorheen heel het weekend voorzien.

Voor dit weekend vragen we een bijdrage naar eigen mogelijkheden. De iets hogere bedragen geven "Dryaden vzw" een extra steuntje in de rug om het werk voor iedereen toegankelijk te houden.

175euro / 200euro / 225euro

Indien je het financieel wat moeilijker hebt, spreek ons daar dan gerust even over aan en dan zien we wat we kunnen doen :-)

Wat neem je mee?

*Gemakkelijke kleding

*Slippers voor pendelen tussen yurt en toilet

*Slaapzak/kussen

*Toiletzak x handdoek

*Drinkfles om water bij te vullen

*Schriftje om eventueel iets te noteren

*Je prachtige, unieke zelf!

Welkom vrijdag vanaf 18.45u*

Voor meer informatie over dit weekend, inschrijvingen, de Teacher of het voorafgaande dieet, mag je ons altijd persoonlijk contacteren.

Wees van harte welkom lieve mensen om u door ons in liefde te laten meenemen.

Hartverwarmende groetjes

Kat x Chris